PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Jogurtový výjezd: Mora díky Florianovi získala jenom dva body

15. ledna 2012 napsal gijos Žádný komentář

Blažená chvíle, v níž jsem se definitivně rozhodl jet s fanklubem na výjezd do Jihlavy! Nasoukal jsem své 196 cm vysoké a 95 kg těžké tělo do autobusu. Volné místo objevil jsem až v zadní části a pohodlně se usadil. Autobus byl zcela plný, celkem 46 fandů.

Výjimečnost dne a předzvěst dobrých událostí zahájila chvíle, kdy mi v ruce přisedla plastová lahvička s nápisem Coca-Cola a obsahem domácí pálenky, luxusní kvality, která mě po odpoutání od Olomouce v pravidelných intervalech (jednou za 25 km) zavlažovala útroby. Po první čurací zastávce mi navíc byly vyřízeny střídavé starty do přední části autobusu, kde koloval nápoj zelené barvy, určený osobám starším 18 let. Každopádně řádně naladěni jsme dorazili do krajského města, kraje Vysočina. Po menším nedorozumění se zavřeným pivovarem jsme pak vstoupili na zimák.

FOTO: fan-zone.cz

Zde se vše odehrávalo poněkud zvláštním dějem, který sledovalo 75 fandů Mory. Začalo to symbiózou a křížením, jaké by nevymyslel ani sám velký Gregor Mendel, totiž spářením ježka s jogurtem. Tento zvláštní hybrid také docílil první branky, kdy první z páru využil toho, že ten druhý sejmul 40 procent hráčů v poli a trotlovsky je poslal na trestnou. Jogurtovy plány musely řádně zhořknout ve chvíli, kdy naši hrdinové otočili výsledek. Bohužel ještě do konce třetiny bylo vyrovnáno.
FOTO: fan-zone.cz

Začalo rozbíjení naší Mory. Jogurt napřed zkusil ježečkům za pomoci trestného střílení dopřát vedení, jenomže Štefan mu vysvětlil, že tudy to nepůjde. Tak nás poslal do tří a hned to šlo. Poté, co nám Dukla dala 4. gól, přišel do brány Libor, přesto jsme hned čapli bůra. Bohudíky jsme vzápětí snížili na přijatelných 5:3.

FOTO: fan-zone.cz
Ve vztahu mezi jogurtem a ježky patrně došlo ke krizi, neb ve třetí části se pískala jakás takás rovina (kazil to na obě strany). Díky tomu se také ukázal rozdíl v kvalitě mezi oběma mančafty a naši Kohouti vyrovnali. A pak jsem se dočkal svého snu – nájezdů. K nim mi hned před jejich začátkem několik dobrých lidí, kteří věděli, jak moc si je přeju, gratulovalo. A to ještě nebyl konec! Během zápasu se opět skvěle rozčapal Libor, zatímco Spartou nechtěný Novotný byl takový jakýsi malátný. Výsledek byl ten, jaký si každý slušný Hanák přeje, tedy výhra Olomouce v nájezdech. Cesta zpět potvrdila známé přísloví, že ti, co se na zimáku zpijó, pak v autobuse spijó. Každopádně navzdory jogurtovi máme 2 body a spokojeně jsme jeli vstříc své domovině. Já nucen trávit neděli v Brně, jsem se nechal vyložit na benzíně, odkud mě jeden dobrý muž hodil autem.
FOTO: fan-zone.cz
Na závěr si neodpustím velký dík Ottovi a všem pořadatelům zájezdu, bylo to úchvatné! Takto nadšený jsem byl naposledy ve školce, když se přidávala krupičná kaše! Taky velký dík za mančaft našemu milému jogurtovi. Tento muž nás nevědomky skvěle chystá na play-off. Tam až se zase bude mocně protěžovat Chomutov, Ústí a Rusáci, tak my už na to budeme zvyklí a navzdory rozhodčím nás čeká (věřme) sezona snů.

Foto: fan-zone.cz

Zatím žádný komentář. Buď první!