PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Výjezd busem do Skalice!

31. července 2011 napsal Zaky 1 komentář

Fan Club HC Olomouc o.s. pořádá autobusový výjezd na přátelské utkání do slovenské Skalice. V minulosti jsme již jeli Moru do Skalice nejednou podpořit, a to i přesto, že se vždy jednalo "pouze" o přátelské utkání. Z tohoto důvodu věříme, že se autobus zaplní a pojedeme se zase společně po půl roce bavit za hokejem.

Mora aktuálně hledá optimální sestavu pro příští ročník první hokejové ligy, i když do Skalice by už měl odjet tým, který by se měl podobat tomu, který 14. září nastoupí proti Kadani. Lze tedy předpokládat, že uvidíme extraligové posily z Vítkovic anebo legendárního Jiřího Dopitu.

FOTO: ZORAvak

HK 36 Skalica, tradiční kvalitní soupeř Mory na přátelská utkání. V minulých sezónách jsme proti extraligovému slovenskému týmu nastupovali i v domácím prostředí, však letos odehrajeme proti týmu ze západního Slovenska jen jedno utkání. S týmem Skalice trénuje i mistr světa Žigmund Pálfy, který se ještě nevyjádřil, kde hodlá v příští sezóně hrát. Skalica se umístila v loňské sezóně Slovnaft Extraligy na 7. místě, když ji ve čtvrtfinále vyřadil Poprad.

Za Skalici hrají i dva bývalí hráči Mory. Před sezónou ji totiž posílil Ondřej Šmach a hlavně Martin Vyrůbalík, který do Skalice přestoupil právě z Mory. Zimní stadion ve Skalici pojme 4 100 diváků. Nezapomeňte, že se na Slovensku platí eurem. Pro jistotu si s sebou vezměte doklad totožnosti. Zápas Skalica vs. Mora začíná v úterý 30. srpna v 17:00.
FOTO: Mgr. Vladimír Pašek

Pojeďte podpořit naše hráče a zároveň si užít atmosféru hokejového města!

Sraz: úterý 30. srpna 2011 v 14:00 na parkovišti u Billy (u letadla)

Odjezd: úterý 30. srpna 2011 v 14:15 z parkoviště u Billy (u letadla)

Cena pro členy fanklubu: 180 Kč/os. (vstupné zdarma)

Cena pro ostatní: 230 Kč/os. (vstupné zdarma)

FOTO: yELDa

Členové Fan Clubu HC Olomouc o.s., kteří zaplatili členský příspěvek za sezónu 2011/2012, se mohou hlásit na e-mailové adrese fchco@seznam.cz a zároveň využít příjemné slevy.

Zaplatit výjezd můžete během přátelských domácích utkání Mory (Vítkovice – 2. srpna, Slovan Bratislava – 5. srpna, Hradec Králové – 9. srpna a Znojmo – 16. srpna), a to o přestávkách na obvyklém místě za trestnými lavicemi (bývalý bufet).

Mora on tour!

Foto: ZORAvak, Mgr. Vladimír Pašek, yELDa

Zaky
12 let
Autobusový výjezd do Skalice byl kvůli nízkému počtu nahlášených lidí zrušen!
Zaky