PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Výjezd po vlastní ose do Přerova!

31. července 2011 napsal Zaky 1 komentář

Fan Club HC Olomouc o.s. vyzývá fanoušky, aby vyrazili na přátelské utkání do Přerova po vlastní ose. Vzhledem k blízkosti obou měst (cca 22 km) jsme se rozhodli nevypravovat autobus. Dáváme fanouškům možnost, aby se rozhodli, zda pojedou do Přerova autem, vlakem, či jinak.

Vlak: Ze stanice Olomouc hlavní nádraží jede každou půlhodinu vlak, který zastavuje na nádraží v Přerově, odkud se můžete vydat pěšky na zimní stadion. Cena jízdného na osobu činí maximálně 35 Kč, ovšem vše záleží na tom, jestli se rozhodnete si zakoupit skupinovou jízdenku. Zimní stadion je od vlakového nádraží vzdálen zhruba 15 minut. Před hypermarketem Albert se vydáte vlevo a poté rovně ulicemi Denisova a Ztracená až ke křižovatce u Penny Marketu. Dále pokračujte opět rovně ulicí U hřbitova až na její konec, kde se vedle čerpací stanice Agip nachází zimní stadion.

Auto: Fanoušci, kteří se chystají do Přerova cestovat a mají místo v autě, nechť se ozvou prostřednictvím komentářů pod článkem.

FOTO: kovostal.cz
Setkáme se po letech s tradičním soupeřem, se kterým jsme odehráli nejedno derby. Tato utkání bývala vždy zajímavá na hřišti i v hledišti. Zajisté můžeme očekávat bouřlivé prostředí, protože domácí, Meo fans, dovedou vytvořit vynikající atmosféru.

Pikantní bude utkání pro bývalého kapitána Mory Richarda Brančíka, který po loňské sezóně nedobrovolně opustil tým Mory. Ovšem bývalých hráčů Mory je v Přerově dosti, ať už se jedná o Daniela Faltýnka, Tomáše Vlčka, Marka Ditricha, Radka Tihláře, Jana Koláře či Lukáše Menšíka.

Vstupné pro dospělé by mělo činit 20 Kč. Na zimní stadion v Přerově se vměstná 3 000 diváků. Zápas začíná v Přerově ve čtvrtek 18. srpna v 18:00.

Pojeďte podpořit naše hráče do Přerova!

FOTO: hokejsumperk2003.cz

Mora on tour!

Foto: kovostal.cz, hokejsumperk2003.cz

Duklak
12 let
Derby se blíží! Vyzývám všechny fanoušky Mory, aby přijeli podpořit své hráče do Přerova. Odjezd vlakem v 17:06, sraz je tedy v 16:50 na nádraží v Olomouci. ;-)
Duklak