PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Staň se členem olomouckého fanklubu i Ty!

25. července 2011 napsal Zaky Žádný komentář

Každý fanoušek může podpořit dobrou věc tím, že vstoupí do olomouckého fanklubu. Během posledního roku jsme jasně prokazovali svoji činnost, přičemž akcí pro fanoušky bylo dosti. Z těch nejvýznamnějších bychom uvedli pochod městem, minigolf s hráči, setkání s představiteli města, výjezd na MS do Bratislavy, aktivní účast na hokejbalovém turnaji v Přerově, fotbálek s hráči, několik výjezdů na zápasy Mory a jiné.

FOTO: fan-zone.cz

Čím více členů budeme mít, tím větší váhu bude fanklub mít. Všichni noví členové jsou vítáni, protože se rozhodně nebráníme novým návrhům, které mohou být prostřednictvím fanklubu realizovány. Členství ve sdružení není omezeno věkem.

Členský příspěvek na sezónu 2011/2012 činí 200 Kč. Pro někoho je to moc, pro někoho naopak málo. Ovšem musíme říci, že z členských příspěvků hradíme fotbálek s hráči, vlajky, megafon, chorea atd.

Pro letošní sezónu připravil Fan Club HC Olomouc o.s. výhody, které snad každého potěší. Nejvíce asi potěší balíček ve formě permanentky a členství, v němž nakoupíte permanentku v hodnotě 900 Kč. V letošním roce se cena permanentky nezvýšila, i když se odehraje více zápasů. Vedení klubu nám proto nemohlo cenu permanentky snížit, přesto jsme se rozhodli slevu členům fanklubu zachovat.

Kdo chce této slevy využít a nechce permanentku na místo, nechť si tento balíček zakoupí o přestávkách domácích utkáních Mory, a to na obvyklém místě za trestnými lavicemi (bývalý bufet). Kdo chce permanentku na místo, ať si ji koupí na sekretariátu klubu (od 28. července v pracovní dny od 9 do 11 hodin) a poté mu bude po předložení permanentky poskytnuta sleva 100 Kč (opět na obvyklém místě za trestnými lavicemi).

FOTO: fan-zone.cz

Výhody člena Fan Clubu HC Olomouc o.s. v sezóně 2011/2012:
  • Balíček, který obsahuje permanentku a členství ve fanklubu za 1 100 Kč (ušetříte tedy 100 Kč).
  • Sleva na každý výjezd 50 Kč.
  • Vylosovaný člen fanklubu získá večeři pro sebe a jednu další osobu zdarma, navíc jim společnost bude dělat současný, nebo bývalý hráč Mory.
  • Při akcích fanklubu či klubu přednostní právo účasti (fotbalový turnaj, poker atd.).
  • Možnost si rezervovat místo na výjezd prostřednictvím e-mailu.
  • Možnost obdržení vstupenky při výjezdech zdarma.
  • Fotbálek na ledě, který vyplňuje přestávkový program, je určen pouze pro členy fanklubu.
  • Informovanost o akcích fanklubu či klubu prostřednictvím e-mailu.
  • V jednání slevy na klubové suvenýry.

FOTO: fan-zone.cz

Vstoupit do Fan Clubu HC Olomouc o.s. můžete o přestávkách domácích utkáních Mory, a to na obvyklém místě za trestnými lavicemi (bývalý bufet). Zapotřebí je pouze vyplnit přihlášku a odevzdat členský příspěvek. Bývalí členové Fan Clubu HC Olomouc o.s. nemusí vyplňovat přihlášku! Přihlášku si můžete stáhnout (odkaz) a poté vyplnit. K dispozici budou přihlášky také na obvyklém místě na stadionu.

Podpoř olomoucký hokej prostřednictvím fanklubu i Ty!

Foto: fan-zone.cz

Zatím žádný komentář. Buď první!