PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Kvalifikace zrušena, turnaj začne v 16:00

17. června 2011 napsal Duklak Žádný komentář

Vzhledem k tomu, že zájem o fotbalový turnaj nebyl takový, jaký jsme očekávali, proto jsme byli nuceni zrušit původní kvalifikaci týmů složených z fanoušků. Turnaj tedy začne za aktivní účasti dvou družstev hráčů Mory v pátek 1. července až v 16:00, a to na fotbalovém hřišti ve Slavoníně. Co se týče přihlašování družstev, tak oznamujeme, že další týmy nepřijímáme. Naopak ještě dáváme možnost jednotlivcům, z kterých vytvoříme jeden tým. Startovné pro jednotlivce se vypočítá podle počtu hráčů v týmu, cena vychází přibližně 40 Kč.

FOTO - DENÍK/Martin Dostál


Jednotlivci, nechť se registrují na e-mailové adrese fchco@fan-zone.cz, a to nejpozději do 28. června.

O pořádek na hřišti se budou starat dva zkušení rozhodčí. Pro vítěze turnaje v malé kopané je připraven Putovní pohár Fan Clubu HC Olomouc o.s., dále budou družstva odměněna, a to klubovými šálami, pivy Radegast a dalšími suvenýry.

Fanoušci si mohou popovídat s hráči, probrat s nimi aktuální situaci v týmu, získat podpisy nebo se nechat s hokejisty vyfotografovat.

FOTO - DENÍK/Martin Dostál

Pro všechny návštěvníky turnaje je vstup zdarma. Připraveno bude bohaté občerstvení v podobě uzených žeber, makrel, klobás, kabanosů a jiných pokrmů. Čepovat se bude Plzeň a Gambrinus.

Pro fanoušky chystáme ještě jedno překvapení. Pokud se nám ho podaří zajistit, tak o něm budete včas informováni na webu.

Přijďte se do Slavonína pobavit i Vy!


Čtěte také:

»Oblíbený fotbalový turnaj s hráči Mory se po roce vrací na scénu«


Foto: DENÍK/Martin Dostál

Zatím žádný komentář. Buď první!