PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Na hokejbalový turnaj fanoušků vyrážíme do Přerova

3. května 2011 napsal Duklak Žádný komentář

V neděli 15. května 2011 se na zimním stadionu v Přerově uskuteční turnaj hokejových fanoušků v hokejbalu. Fan Club HC Olomouc o.s. byl organizátory, fanoušky Přerova, osloven. Po zvážení jsme se rozhodli, že poskládáme z fanoušků Mory jedno družstvo. Mimo nás se turnaje zúčastní fanoušci Přerova, Hodonína, Břeclavi a Zlína.

Neváhejte a pojeďte se bavit do Přerova! Startovné je zdarma, jelikož se organizátorům podařilo získat dostatek sponzorů na to, aby všechny náklady byly pokryty. Co se týče vybavení, tak potřebujete mít pouze hokejku a dres, popřípadě rukavice. Kdo nemá hokejku či dres, tak nemusí propadat panice, protože se pokusíme některé hokejky a dresy sehnat navíc.

Do Přerova se lze dopravit mnoha způsoby. Můžete jet vlakem, který jezdí každou půlhodinu, popřípadě autem. Turnaj bude trvat celý den, proto můžete ideálně hrát od rána až do večera, popřípadě můžete přijet jen na ráno, nebo odpoledne. Důležité je, abychom na každý zápas měli alespoň 15 hráčů. Turnaj vzali pod svou záštitu hráči HC Zubr Přerov: Lukáš Menšík, Daniel Faltýnek a Zdeněk Sedlák.

Můžete se přijet na zápasy jen podívat. Ovšem byli bychom rádi, kdyby se co nejvíce fanoušků zapojilo aktivně, čímž bychom se naladili na velké večerní finále MS v ledním hokeji. Společně můžeme také zhlédnout zápas o třetí místo.


Kdo si chce zahrát a pobavit se, nechť neváhá a hlásí se prostřednictvím e-mailu na redakce@fan-zone.cz.


Informace o turnaji

Místo konání: Zimní stadion Přerov – Petřivalského 5

Datum a čas konání: 15.5.2011 8:00 - 20:00

Pořadatel: Fanoušci HC Zubr Přerov – MEOfans

Pravidla turnaje:

A) výzbroj hráčů: Pro hráče je nutností pouze hokejka. Platí, že výstroj a výzbroj záleží na každém individuálně. Hráč může hrát také s celou výstrojí a výzbrojí.

B) Dresy: Každé mužstvo musí mít stejné barvy. Může jít o dresy klubů, kterým fanclub fandí. Nutností na drese je číslo, které bude hráč používat po celou dobu turnaje.

C) Minimální počet: Minimální počet hráčů v jednom týmu je 10 plus brankář. Maximální počet si každý tým stanoví sám. Na hřišti v jednu dobu tedy bude 5 hráčů plus brankář.

D) Hrací doba: Hrát se bude 3 x 15 minut hrubého času. V případě vyloučení si hráč na trestné lavici odsedí pouze 1 minutu. Turnaj se odehraje nikoli s hokejbalovými míčky, ale s tenisáky.

E) Hokejová pravidla: Celý turnaj se odehraje podle hokejových pravidel. Tedy i s technickými prohřešky jako jsou ofsajdy na modré čáře, zakázané uvolnění a podobně. Vylučovat se bude za stejné prohřešky jako v hokeji (sekání, podražení, atd.).

Družstva: Turnaje se zúčastní dohromady 5 týmů. Rozlosování proběhne v den turnaje, kdy si každé mužstvo vylosuje startovací číslo.

Hrací systém turnaje: Turnaje se zúčastní 5 družstev a bude se hrát systémem každý s každým. Žádné utkání nesmí skončit remízou. Pokud se tak stane, budou rozhodovat nájezdy, a to na každé straně tři. Pokud by se i poté nerozhodlo, následují nájezdy po jednom, tzv. náhlá smrt, až do rozhodnutí. Za výhru jsou dva body, za prohru na nájezdy jeden bod a za prohru v normální hrací době žádný bod.


Kdo si chce zahrát a pobavit se, nechť neváhá a hlásí se prostřednictvím e-mailu na redakce@fan-zone.cz.


Zatím žádný komentář. Buď první!