PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Výjezd do Havlíčkova Brodu!

26. října 2010 napsal Zaky Žádný komentář

Fan Club HC Olomouc o.s. pořádá autobusový výjezd do Havlíčkova Brodu. Po více než měsíční pauze se koná další výjezd na venkovní utkání olomoucké Mory. Minulý výjezd do Vrchlabí se nepodařil vypravit, jelikož se přihlásilo málo lidí. Věříme, že to byl na dlouhou dobu poslední výjezd, jenž se nakonec nevypravil.

Havlíčkův Brod se stal v posledních letech tradičním městem, kam vyrážely desítky olomouckých fanoušků, ať se jednalo o mistrovská utkání či zápasy předkola play-off. Před zápasem se jako vždy stavíme i v místní hospůdce, kde správně naladíme naše hlasivky. Domácím máme co vracet, protože jsme s nimi prohráli na domácím ledě po prodloužení 2:3. Mora se ale pomalu zvedá, proto očekáváme dramatickou zápletku, ve které se ukáže, jestli máme na to, abychom byli na špici první ligy. Zápas začíná v Kotlině v sobotu v 17:00.

Pojeďte podpořit naše hráče a pomoct jim svými hlasivkami k dalším bodům z venkovního hřiště!

Sraz: 13. 11. 2010 v 12:45 na parkovišti u Billy (u letadla)

Odjezd: 13. 11. 2010 v 13:00 z parkoviště u Billy (u letadla)

Cena pro členy Fan Clubu HCO o.s.: 250 Kč/os. + vstupné 60 Kč

Cena pro ostatní: 300 Kč/os. + vstupné 60 Kč

Volných míst: 25

Zaplatit můžete v sobotu 30. 10. 2010 na domácím utkání s Chrudimí na obvyklém místě za trestnými lavicemi (bývalý bufet), popřípadě nejpozději na dalším domácím utkání s Třebíčí ve středu 10. 11. 2010.
Mora on tour!

Foto: Mgr. Vladimír Pašek, Martin Pátek

Zatím žádný komentář. Buď první!