PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Baráž je v plném proudu. Pojeďte proto fandit i do Chomutova

25. března 2013 napsal Zaky Žádný komentář

V neděli začala baráž o extraligu. Mora se za svůj výkon v prvním zápase rozhodně nemusí stydět, ba naopak. Za podpory 90 fandů sahala na ledě favorizovaného Liberce po bodech, nakonec ale smolně prohrála 1:2.

V úterý se Mora představí poprvé doma, hned v pátek pak zajíždí do Chomutova, kam můžete jet také. Fan Club HCO o.s. totiž pořádá na 3. barážové utkání autobusový výjezd.

„Přestože nám klub, na rozdíl od našich barážových soupeřů, nepřispívá na výjezdy ani korunu, dokážeme Moru podpořit i na venkovních zápasech, které máme suverénně nejdál,“ přiblížil nelehkou situaci Ota Weinlich, prezident Fan Clubu HCO o.s.

„V Liberci nás bylo zhruba 90, což není vůbec špatné číslo. Nyní je na každém fanouškovi, jestli podpoří Moru na stadionu, nebo u televize,“ řekl o výjezdu do Chomutova věrný fanoušek, který v brzké době oslaví své životní jubileum.

„Všední dny nejsou na výjezdy ideální. Většina fandů si musí zařídit volno, aby mohla jet. Mohu však slíbit, že v letošní sezóně jedeme ve všední den naposledy,“ dodal dlouhodobý organizátor výjezdů.

FOTO: Zdeněk Polák

Pojeďte podpořit Kohouty k postupu do extraligy!

Odjezd: pátek 29. března v 10:00 z parkoviště u Billy (u zimáku)

Cena dopravy: 500 Kč/os.


Na e-mailové adrese fchco@seznam.cz se přijímají závazné rezervace.

FOTO: Stanislav Souček

Zaplatit výjezd můžete na 2. barážovém utkání, ve kterém Mora v úterý od 18 hodin hostí Mladou Boleslav. Prodej lístků do autobusu bude probíhat už 30 minut před zápasem, dále pak o přestávkách, a to vždy v chodbě za trestnými lavicemi (v označené místnosti vedle toalet).

Úvodní buly střetnutí mezi Piráty a Kohouty bude vhozeno v pátek v 17:10.

Mora on tour!

FOTO: Zdeněk Polák, Stanislav Souček

Zatím žádný komentář. Buď první!