PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Nenechte si ujít fotbalový turnaj v malé kopané. Bude stát za to!

5. června 2012 napsal Zaky Žádný komentář

Bezpochyby nejatraktivnější, nejsledovanější a nejvýznamnější akce, kterou mohou fanoušci Mory před začátkem sezóny zažít, proběhne ve středu 27. června ve Slavoníně. V tamním sportovním areálu se totiž koná již 3. ročník fotbalového turnaje v malé kopané. Začíná v 17:00.

A letos bude ještě kvalitnější! Fan Club HCO o.s., pořadatel celé akce, dokázal domluvit hned tři hvězdné týmy, které budou složeny ze současných, ale i bývalých hráčů Mory. Máte se opravdu na co těšit! Dvě družstva sestaví trenérské duo Petr Fiala – Jan Tomajko, třetí pak osobnosti olomouckého hokeje.

FOTO: Regionsport.cz

Na Vás, fanoušcích Mory, je, abyste se přišli v co největším počtu pobavit. Sestavte týmy, popřípadě se přihlaste jako jednotlivci. Startovné za tým zůstává neměnné - 350 Kč. Jednotlivec tedy zaplatí v průměru pouhých 50 Kč.


Přihlášky se přijímají na e-mailové adrese fchco@fan-zone.cz, a to do 20. června 2012.

Zápasy se odehrají na dvou hřištích, proto bude turnaj pro diváky nesmírně zajímavý, uvidí v jeden okamžik hned dva zápasy. A samotným hráčům odpadnou časové prodlevy. Jedno utkání na umělé trávě potrvá 2krát 10 minut. Ideálně by mělo být v jednom týmu 8 hráčů, hrát se bude 4 plus 1. Aby byla motivace ještě větší, všichni zúčastnění získají štědré ceny.


Hlavními partnery akce jsou Pivovar Litovel a.s. a EFEKT PLUS s.r.o.

FOTO: Regionsport.cz

Ještě před prvním výkopem, zhruba v 16:45, budou slavnostně odměněni ti nejlepší karbaníci, kteří úspěšně absolvovali turnaje Fan Clubu HCO o.s. v pokeru.

Srdečně jsou zváni i fanoušci, kteří se do turnaje aktivně nezapojí. Vstup se neplatí, v areálu bude zajištěno bohaté občerstvení. Všem fandům se navíc vyskytuje příležitost popovídat si s hokejisty Mory, probrat s nimi ambice (ty nejvyšší) do nové sezóny, získat cenné podpisy či fotografie.

Foto: Regionsport.cz

Zatím žádný komentář. Buď první!