PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Po dlouhé době vyrážíme na ligový zápas, tentokrát do Hradce Králové

18. září 2011 napsal Zaky Žádný komentář

První výjezd nové prvoligové sezóny 2011/2012 naplánoval Fan Club HC Olomouc o.s. do sjízdného Hradce Králové, kam tradičně jezdily desítky olomouckých fanoušků podpořit svůj klub. Na výjezdech panovala vždy výborná nálada, i když se třeba někdy Moře nedařilo. Věříme, že si skoro po půl roce opět zpříjemníme sobotní odpoledne autobusovým výjezdem.

Hradec Králové patří mezi nejatraktivnější týmy, které objíždějí prvoligové stadiony. Po loňské sezóně došlo k velkým změnám ve vedení královéhradeckého klubu. Pod tlakem fanoušků odešel generální manažer Roman Višnák, jenž nakonec zakotvil v HC Lev Poprad. Nové složení dostalo také představenstvo, kde figuruje Martin Hosták či Jan Hrdina.

FOTO: fan-zone.cz

Obměnou prošel rovněž hráčský kádr, z kterého odešel jejich dlouholetý nejproduktivnější hráč Jaroslav Roubík, a to do Ústí nad Labem. V hradeckém dresu neuvidíme ani Jana Hrušku, Daniela Volrába či Martina Táborského. Naopak do Hradce přišlo hned 10 nových jmen, navíc mohou během sezóny využít formou střídavých startů extraligové posily z Třince a Pardubic.

Částečně zrekonstruovaný zimní stadion v Hradci Králové dosahuje kapacity 7.700 diváků, což je vůbec nejvíce v lize. Ambiciózní soupeř z východu Čech bude velice silným protivníkem, proto neváhejte a zúčastněte se výjezdu. Zápas Hradec Králové vs. Mora začíná v sobotu v 17:00. Před zápasem se tradičně zastavíme v místní hospůdce.

FOTO: fan-zone.cz

Pojeďte podpořit naše hráče a pomoct jim svými hlasivkami k dalším bodům z venkovního kluziště!

Sraz: sobota 8. října 2011 ve 13:45 na parkovišti u Billy (u letadla)

Odjezd: sobota 8. října 2011 ve 14:00 z parkoviště u Billy (u letadla)

Cena pro členy fanklubu: 180 Kč/os. + vstupné 60 Kč (v jednání vstupenky zdarma)

Cena pro ostatní: 230 Kč/os. + vstupné 60 Kč
FOTO: fan-zone.cz

Členové Fan Clubu HC Olomouc o.s., kteří zaplatili členský příspěvek za sezónu 2011/2012, se mohou hlásit na e-mailové adrese fchco@seznam.cz a zároveň využít příjemné slevy.

Zaplatit výjezd můžete během domácích utkání Mory (Benátky nad Jizerou – 24. září, Chomutov – 28. září a Most – 5. října), a to o přestávkách na obvyklém místě za trestnými lavicemi (bývalý bufet).

Mora on tour!

Foto: fan-zone.cz

Zatím žádný komentář. Buď první!