PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Valná hromada Fan Clubu HC Olomouc o.s.

30. srpna 2011 napsal Zaky 1 komentář

Po roce opět svolává představenstvo Fan Clubu HC Olomouc o.s. valnou hromadu, která se uskuteční v pátek 9. září v 17:30, a to jako již tradičně v restauraci U Fleků.

Valná hromada je nejvyšším orgánem sdružení, dokonce může odvolávat členy představenstva či rozhodovat o změně stanov. Bylo by tedy vhodné, kdyby na ni dorazilo co nejvíce členů fanklubu.
FOTO: fan-zone.cz

Během domácích přátelských utkáních Mory evidujeme nové a zároveň také staronové členy fanklubu. Vstoupit do fanklubu budou fanoušci moci i na valné hromadě. Připomínáme, že členský příspěvek na sezónu 2011/2012 činí 200 Kč. Nadále si ovšem můžete zakoupit balíček ve formě permanentní vstupenky a členství, v němž nakoupíte permanentku za 900 Kč, ušetříte tedy 100 Kč, což zajisté každého potěší.


Čtěte také:
»Staň se členem olomouckého fanklubu i Ty!«

Máte se na co těšit. Zajisté totiž Houz přiblíží jednání s panem Koutkem a architektem Robertem Štefkou, Ota pak představí akce fanklubu v nejbližším období. Ovšem dalších témat k projednání je opravdu dosti.

Začátek valné hromady byl naplánován tak, aby se případní zájemci stihli přemístit na Andrův stadion, kde se od 20:15 utká olomoucká Sigma s Viktorií Plzeň.

Srdečně jste všichni zváni! Těšíme se na vaše připomínky a nové myšlenky, které opět posunou úroveň olomouckého hokeje kupředu.

Foto: fan-zone.cz

Jerry
12 let
Určitě nedorazím, jsem služebně mimo republiku.
Jerry