PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Sezóna ve znamení Jiřího Dopity začíná, přijďte na pochod!

11. září 2011 napsal Zaky 2 komentáře

Fanoušci Kohoutů připravte se, začíná prvoligová hokejová sezóna 2011/2012! Jako již tradičně se před jejím začátkem sejdeme, ve středu 14. září v 16:30, na Horním náměstí v Olomouci, poblíž sloupu Nejsvětější Trojice, odkud se v 17:15 vydáme na zimní stadion.

Organizátorem pochodu je Fan Club HC Olomouc o.s., který se rozhodl uspořádat tuto akci již počtvrté. Akcí chceme Olomoučanům dostat do povědomí, že se v Olomouci i nadále hraje hokej, který mnohokrát za sezónu baví jeho fanoušky.
FOTO: DENÍK/Miroslav Mazal

Po více než půl roce se opět uskuteční mistrovský zápas, na kterém by neměl chybět snad žádný fanoušek olomouckého hokeje. Za Kohouty totiž nastoupí jejich majitel, mimo jiné olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný mistr světa, Jiří Dopita.

Stejně jako v minulém roce zahájí Mora sezónu domácím utkáním s Kadaní. Kadaň těží především ze spolupráce s Chomutovem, a proto nás nečeká nic jednoduchého, jak by se mohlo zdát. Zápas začíná v 18:00.

Bude zapotřebí, abychom hráčům vytvořili domácí prostředí. Přijďte si naladit hlasivky už na pochod, kde si společně zazpíváme chorály, na které se v poslední době bohužel zapomínalo.

FOTO: DENÍK/Miroslav Mazal

Na pochodu i na samotném utkání můžete vstoupit do olomouckého fanklubu. Členský příspěvek na sezónu 2011/2012 činí 200 Kč. Při zakoupení balíčku (permanentka + členství) ušetříte 100 Kč. Více informací naleznete zde.

Pochod proběhne za jakéhokoliv počasí, na stadionu budeme s dostatečným časovým předstihem. Věříme tedy, že se společně půjdeme bavit za hokejem.

Všichni společně na zimák!

Foto: DENÍK/Miroslav Mazal

AgentWC40
12 let
Ja tam samozrejme budu taky. Doufam, ze se nas tam sejde hodne.
AgentWC40
Groll
12 let
zítra tam budu, už se nemůžu dočkat
Groll