PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Fan Club HCO o.s. již oficiálně existuje!

3. července 2009 napsal Houz 6 komentářů

Fan Club HCO je nově občanským sdružením!

Dne 24.6.2009 bylo do registru Ministerstva vnitra ČR zapsáno nové občanské sdružení – Fan Club HCO o.s., které je subjektem, jenž bude v budoucnosti působit čím dál tím víc na očích veřejnosti s cílem dostat fanouškovství v Olomouci na úroveň, na kterou patří. Aby toho bylo možné dosáhnout, je zásadní krok na vás fandech olomouckého hokeje, abyste neváhali přidat ruku k dílu a přistoupili do FC HCO a pomohli nám s tím.

Když se člověk podívá do Brna a vidí, co dokázali fandové za necelých deset let vybudovat, nezbývá mu než smeknout klobouk. Proč ale místo smekání klobouku nedat hlavy a ruce dohromady s cílem dosáhnout něčeho podobného u nás v Olomouci? Pamatujte, v jednotě je síla, a proto vyzývám všechny z vás, abyste do FC HCO vstoupili a pomohli nám to pořádně roztočit. Členský příspěvek na jednu sezónu činí 200 Kč. Tyto prostředky pak půjdou dle priorit, které si FC HCO stanoví, na akce jím pořádané, na nákup sektorové vlajky, choreí, maskota, pochopitelně do atmosféry na zimním stadioně (bubny, trubky…) a na jiné věci, které budou zrovna potřeba.

Z členství plynou pochopitelně i četné výhody.
Už teď jsme domluveni s vedením HCO na slevě na permanentku pro členy FC HCO z 900 Kč na 800 Kč, dále pak na novince v podobě sady permanentka + dres týmu (v ceně je výběr barvy, velikosti, čísla a jména a doprava dresu do Olomouce na ZS) za 1900 Kč což je obrovská úspora peněz. Dalšími výhodami jsou možnost čerpat prostředky FC HCO na nejrůznější věci s fanděním spojené, jistota místa v BUSu na výjezdy a nově i sleva pro členy FC na každý výjezd ve výši cca 50Kč (dle délky výjezdu).

Ustavující valná hromada FC HCO se bude konat ve středu 29.7.2009 od 19.00 v restauraci U Fleků (u Nádraží město), kam si můžete přijít pro informace, přihlášky, nebo jen tak promluvit si o tom, co FC HCO připravuje a co se kolem hokeje v Olomouci chystá. Rovněž vás všechny srdečně zvu na přípravný zápas proti HC Kometa Brno, který se koná 28.7.2009 na olomouckém zimním stadioně, kde rovněž můžete získat mnoho zajímavých informací.

Pokud potřebujete jakékoli další informace, neváhejte a obraťte se na nás na emailové adrese fchco@seznam.cz, v diskusi na stránkách www.fan-zone.cz nebo na kterémkoli přípravném zápase. Přihlášky budou dostupné na místech uvedených výše, a to elektronicky ke stažení, k zaslání na email i v papírové formě přímo na přípravných zápasech.

Nakonec si dovolím vás všechny pozvat na výjezdy, které bude FC HCO pořádat. V nejbližší době se jedná o přípravné zápasy ve Skalici a Znojmě.

Za FC HCO
Zdeněk Černohouz (HOUZ), hrdý člen přípravného výboru Fan Clubu HCO o.s

ultranate
14 let
stalo se... :-))
ultranate
Kubajz
14 let
Musíme počkat až přijde někdo z vedení fc, aby nahodili jiné datum...
Kubajz
fanda
14 let
to jo no,kluci. To by chtělo zavčas pozměnit.
fanda
beretto
14 let
tak to je dalši nevychytavka kurna:-o
beretto
kopi9
14 let
Nevím zda je šťastné dělat valnou hromadu ve čt. 19 hodin, když hraje Mora od 18 hod. přátelák s Čuniperkem?:o
kopi9
fanda
14 let
HURááááááááááá áá.
fanda