PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

SLEDGE: Semifinále začíná

4. února 2009 napsal moravak7 1 komentář

Jen pár dní si mohli Kohouti užívat postupu do elitní čtverky českého sledge hokeje, protože již tuto sobotu 7. února od 11:30 je na domácím stadionu čeká první semifinálové utkání. Soupeřem Hanáků nebude nikdo jiný než vítěz základní části a obhájce titulu SKV Sharks Karlovy Vary. Poté se série přesune na západ Čech, kde budou Moravané pokračovat v bojích o finále. Druhý zápas série se hraje v Karlových Varech 28. února a případné třetí utkání se uskuteční na stejném stadionu o den později.

V posledních třech utkáních se mohli olomoučtí vždy spolehnout na šestého hráče – na diváky. Hlavně v závěrečném kole vytvořili na sledge hokejové poměry výbornou atmosféru. „Divákům moc děkujeme, jelikož byli opravdu fantastičtí. Takže fanoušci, přijďte nás zase podpořit, hned se nám hraje lépe,“ vyzývá Jan Stodola. „Věříme, že si diváci cestu na stadion opět najdou a podpoří náš klub v tak těžkém utkání, které nás čeká,“ doplnil vedoucí týmu, Ondřej Kubát.

Divácká soutěž
Jak již se stalo tradicí, tak i tentokrát bude pro diváky na zimním stadionu připravena přestávková soutěž. Před utkáním vhodí jeden z asistentů olomouckého týmu na tribuny dva tenisáky. Držitelé budou mít následně o první přestávce možnost vyhrát menší pivní odměnu ve střelbě na branku. Střílet se bude samozřejmě ze sledge z poloviny hřiště. Vyhraje ten, kdo ze tří pokusů trefí vícekrát branku.

www.sledge-olomouc.com

redcock25
15 let
jako trenér sledgemanů bych prosil co nejvíce diváků do hlediště !!!!!!!!!!!!!
redcock25