PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

SLEDGE: Základní část finišuje

19. ledna 2009 napsal moravak7 1 komentář

Neuběhly ani dva celé týdny a na olomoucký led se vrací sledge hokej. Základní část jde do finiše a pouze tři kluby mají zajištěn postup do play-off. O poslední čtvrté místo zajišťující vyřazovací část se poperou Kohouti z Olomouce, českobudějovičtí Králové a Zlín. Poslední jmenovaný má na postup sice nejdále, ovšem i jeho zápasy budou rozhodovat, kdo půjde dál. První utkání je na programu v sobotu 24. ledna od 21:00, kdy se utkají Olomouc s Českými Budějovicemi. V posledním duelu základní části přivítají Kohouti na svém ledě Kolín. Utkání začíná v neděli od 17:00. Vstup na obě utkání je ZDARMA !!!

I tentokrát bude pro diváky na zimním stadionu připravena přestávková soutěž. Sličné asistentky vhodí na tribuny dva tenisáky. Držitelé budou mít následně o první přestávce možnost vyhrát menší pivní odměnu ve střelbě na branku. Střílet se bude samozřejmě ze sledge z poloviny hřiště. Vyhraje ten, kdo ze tří pokusů trefí vícekrát branku.

Klub si je vědom nevhodného začátku duelu s Českými Budějovicemi. Lepší čas ale bohužel k dispozici nebyl: „Chtěli bychom pozvat všechny fanoušky hlavně na ten sobotní zápas s Českými Budějovicemi. Jsme si vědomi toho, že začátek utkání není zrovna ideální, ale maximální využití jediné ledové plochy v Olomouci nám neumožňuje vybrat si lepší čas. Přesto doufáme, že si diváci na zimní stadion cestu najdou a podpoří nás v tomto důležitém zápase,“ zve vedoucí olomouckého mužstva Ondřej Kubát.

„Když bude atmosféra, tak se hraje úplně jinak. Teď, jak jsme hráli se Zlínem, tak tady bylo několik fanoušků s bubny a rozhodně to bylo znát. A kdyby jich přišlo třeba tak třikrát víc, tak by to bylo zase něco jiného,“ vyzývá Tomáš Kvoch.

zdroj: www.sledge-olomouc.com

tomas
15 let
No kluci ušatí mají alespoň malý plakáty narozdíl od velkoklubu... Aspoň jsem si je všimnul na reklamní ploše.
tomas