PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Olomoucké tóčo exkluzivně v Sabotáži České Televize!

9. ledna 2009 napsal Bára 11 komentářů

Vážení a milí fanoušci. S potěšením Vám oznamujeme, že jsme byli osloveni Českou Televizí, abychom se podíleli na natáčení pořadu určeného mladým lidem – pořadu Sabotáž.

Loga České Televize

Scénáristka Alice Taussíková oslovila redakci Fan Zone, zda-li bychom měli zájem zprostředkovat natáčení dalšího dílu pořadu Sabotáž na téma - fandění, fan kluby, fanoušci. Samozřejmě jsme to vzali jako jedinečnou příležitost ukázat se v co nejlepším možném světle, a tak se autor stránek fan-zone.cz - Kubajz domluvil s produkcí na 14. ledna.
Před námi však stál zprvu nelehký úkol, a to předložit hrubý scénář vedení HCO. Ačkoliv se to možná některým fanouškům bude zdát neuvěřitelné :-), pan Fürst spolu s panem Podlahou ochotně souhlasili s natáčením přímo během zápasu (za což jim chci tímto poděkovat, že mě nevyrazili ze dveří kanceláře, ale nabídli mi místo a poskytli telefonní číslo pro případ, že se budeme chtít ještě na něčem domluvit! :-).


Díl, kvůli kterému se bude natáčet bude na téma
" fandění, fan kluby, fanoušci,... "



Tímto vás fanoušky vyzýváme, aby jste ve středu 14. ledna dorazili na zápas proti Benátkám v co největším počtu a přichystali si nějaké choreo, abychom v televizi ukázali, jak skvělé fanoušky náš tým má.


Tým pořadu Sabotáž dorazí na olomoucký zimák v 16:30 a po té, co natočí rozhovor se dvěma členy fan klubu, se přesune do útrob zimního stadionu, kde s úvodním buly spustí natáčení fanoušků „v akci“. Po skončení zápasu navíc bude natočen ještě rozhovor se dvěma hráči HC Olomouc. Již nyní vám můžeme prozradit, že jeden z hráčů, který se do televize ochotně vrhl, je pan Štefan Žigárdy :-) druhého hráče si necháme jako překvapení, ať se taky máte na co těšit :-)


Jelikož však do natáčení zbývá už jen pouhých pár dnů, prosíme všechny (!) fanoušky, aby se spojili a pokusili se zde pod článkem navrhnout co nejlepší choreo. Doufám, že nezapomenete na svého sportovního ducha a budete chtít celému národu ukázat, že my jsme ti nejlepší fanoušci!
Zároveň žádáme fanoušky, kteří chodí na stání, aby tentokrát přišli za trestnou, protože všichni víme, že právě tam je nás nejvíce slyšet a vidět! (Obzvlášť pro televizní kameru, pro kterou je na stání velmi slabé osvětlení a navíc tam zavazí síť). Děkujeme za pochopení.


Těšíme se na natáčení, Váš FZ – Team :-)

Pokud se chcete dozvědět o pořadu sabotáž víc, koukněte na oficiální stránky pořadu.

Sabotáž

ZORAvak
15 let
ralin:a proc jako? protoze nasi hrali sptne a ja se divim ze jste piskali?
ZORAvak
Ralin
15 let
chlape,ty jsi vazne hnup...to se neda jinak rict:-[
Ralin
ZORAvak
15 let
jinak hosi musim pogratulovat televizui jste se ukazali vyborne jak se piska na hrace a ne fandi jinak jste nebyly vubec sliset my prej taky ne ale co
ZORAvak
Jerry
15 let
Co to zase vymýšlíte, vy omezenci?? Viz ZORAvak.. Řeklo se na sezení, tak na sezení.. Kolikrát se musí opakovat, že za brankou to nebude vidět?? Už se vzpamatujte!!! Houby zařídíte, ale kazit a ničit, to umíte.. Odpalte radšisebe, třeba to bude aspoˇužitečné..:o
Jerry
I.Q.
15 let
jj > všichni běžte na stání ...> budou se tam odpalovat dýmovníce :-)) > oni totiž se chcou zviditelnit i jiné skupiny !!! :D >>> já a naše parta z příchystalovy jsme na o¨ranžádě !!! PS: docela logické ! 1000 lidí pujde na stání za 50 :-) gratuluji
I.Q.
ZORAvak
15 let
kubo zeptej se tveho bratra kdo tam stal a uvidis a sam otto rekl ze pujdem na stani jenze vam by upadli nozicky takze nic
ZORAvak
sprite
15 let
A kdo se na tom shodl ?? Ty a Oto ?? Tak to hold kluci všichni musíme na stání ?? Oni tihle dva za nás rozhodujou...a kdo tam nebude tak dostane na holou !! BTW. já na stání nikdy, forza moje oranžová sedačka !!!
sprite
DJvonLIE
15 let
luxus:-))
DJvonLIE
ZORAvak
15 let
takze zmena vsichni prijdte na stani vcera jsme se na tom schodli takze prijdte na stani
ZORAvak
DUDEHO KAMO
15 let
Tý jó...a to budeme v televizi všíci??, A můžu si vzít aj šálu zkúřenej sprostě-off?? A gdo nás bude mejkapovat, abysme se na tej obrazovce neleskli jako psí kulky??:)
DUDEHO KAMO
beretto
15 let
1)urciti lide my museliobejit zimak a fandicim fanouškum domluvit at si jdou VYJMECNE sednou nad trestnou a fandit... 2)choreo...neco rychle vymyslete...kdyby se delal nejaky transparent tak muzem v nedeli
beretto