PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Petr Pavlas bude hrát na Olomoucku!

26. listopadu 2008 napsal Bára 3 komentáře

V Olomouci dobře známý obránce Petr Pavlas, který získal s extraligovým klubem Slovan Bratislava čtyři mistrovské tituly, ukončil před pár dny aktivní kariéru ze zdravotních důvodů.

Petr Pavlas
Foto: Slavomír Sližík, odkaz.

Čtyřicetiletý bek však nehodlá pověsit brusle na hřebík. „Necítím se starý. Na zápasy jsem se připravoval pořád stejně. Určitě jsem ležel na masérském stole častěji než za mlada, ale nepotřebuju žádné mastičky na klouby. Chci hrát dál a pravděpodobně budu pokračovat v některém klubu v okolí Olomouce,“ řekl Pavlas. „Pro závěr sezony si chci najít nějaký klub z třetí nejvyšší soutěže. Asi by mě zabilo, kdybych skončil úplně,“ podotkl.

Otázkou zůstává, proč v době, kdy by HC Olomouc potřebovala posílit obranné řady, hledá Pavlas až ve třetí nejvyšší soutěži, tím spíše, že se již dříve nechal slyšet, že by kariéru ukončil právě v Olomouci.

Bára
15 let
Peťa nj já si myslím, že Petr Pavlas by byl ochotnej se domluvit, co se týká financí... protože zase kolik mu může nabídnout nějaký klub z druhé ligy? Tohle mi fakt hlava nebere, jak u nás někdo přemšlí.. *:((*
Bára
peta
15 let
Samozřejmě si myslím že na ten pulrok by mohl Pavlas zaskočit v moře a určitě by to vzal ale pan F.má spíš takovou strategii pokud si chceš zahrát za Olomouc tak jestě zaplat a mužeš si zahrát.
peta
Pletikosič
15 let
Tak na todle je jeasná odpověď problém je náš Eriček!! Tomu je totiš všechno u prdele!!
Pletikosič