PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Mora veze z Chomutova "první body"

25. září 2008 napsal moravak7 Žádný komentář

Zde na webu se již delší dobu neobjevují články z utkání. Důvod je jasný. K zápasovým reportážím totiž nepatří web fanoušků, ale oficiální web týmu. I přesto však stojí včerejší zápas za připomenutí.

Kdo by před včerejším utkáním, kdy Mora zajížděla na led neporaženého Chomutova, očekával, že si Hanáci ze severu Čech odvezou nějaký ten bod ?? Ze stadionu KLH se body odvážejí hodně těžce, zvlášť Mora. Již od roku 2003 hraje Olomouc spolu s Chomutovem 1. ligu. Od té doby se na jeho ledě představila už 12x, ale až na několik debaklů si nikdy nic jiného neodvazla. Skóre je pro olomoucké velmi hrozivé - 60:12.

Ve včerejším 13. utkání těchto mužstev v Chomutově otevřel skóre v 7. minutě Míka. Do konce třetiny dokázali hosté sorvnat. V poslední minutě první periody se prosadil Mrázek. V dalším průběhu utkání prostřelili Žigárdyho nejprve Jíra a po něm i Skořepa. V tu dobu zbývalo do konce utkání 12 minut a už jen málo kdo očekával první body Hanáků z Chomutova. Avšak opak byl pravdou. Ve 49. minutě nastartoval mužstvo k obratu Milan Ministr. O 5 minut později vyrovnával Martin Davídek a 216 sekund před koncem třetí třetiny strhl vedení na stranu Kohoutů Richard Bordowski. I díky výborně (!!!) chytajícímu Žigárdymu se povedlo olomouckým vedení udržet a oplatit tak soupeři loňské semifinálové vyřazení i s úroky !!! Ještě pro připomenutí, jsou to první body pro Moru vybojované na ledě Chomutova. A i proto se 24.9. stalo pro fans Olomouce takovým malým "svátkem".

!!! HOŠI DĚKUJEM !!!

Zatím žádný komentář. Buď první!