PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Výjezd do Ronda

13. srpna 2008 napsal moravak7 1 komentář

Na utkání 3. Kola letního Tipsport Hockey Cupu dokázal FanClub olomouckých hokejistů vypravit do Brna dva plné autobusy. Byl to teprve druhý výjezd dvěma autobusy za poslední 4 roky. Ten první se uskutečnil 29.2. letošního roku do Ostravy na 4. Zápas čtvrtfinále play-off.

Plánovaný odjezd byl v 16:00 od letadla, ale autobusy nikde. Když už mezi některými fans propukala nervozita, dva autobusy pro olomoucké hokejové nadšence přijeli. Z Olomouce jsme vyjeli něco po půl 5. Po cestě čekala účastníky výjezdu pouze jedna zastávka. Cesta probíhala jako vždy. Alkohol, chorály a znovu alkohol. K hale Rondo přijíždíme kolem 17:45, tedy 15 minut před začátkem utkání.

V sektoru se nás nejprve schází okolo 50, protože druhý autobus nejel po dálnici, a tak mu cesta trvala déle. Utkání nám začalo a ve 4. minutě to bylo už 2:0. I přesto jsme ale pořád povzbuzovali a na konci třetiny přišla odměna. Nejen že dorazil druhý autobus, ale také snížení na 2:1. Ještě v první třetině roztáhla olomoucká skupina TBO transparent se svým názvem. Ihned po zveřejnění však museli na pokyny domácí pořadatelské služby transparent roztrhat a vyhodit.

Ve druhé třetině srovnáváme stav utkání na 3:3 a support se zlepšuje. Třetí periodu začala Mora mohutným tlakem, ale branku nedala. Naopak domácí zvýšili na 4:3. V 54. Minutě však přivedl olomoucké fanoušky do varu nejprve bombou z mezikruží Ondra Kříž a o minutu později střelou do prázdné Ríša Bordowski. Po těchto brankách došlo v našem sektoru k několika potyčkám, za které si ovšem můžou pořadatelé sami. Agresivita pořadatelů v Brně byla hodně přes míru. Nakonec se vše obešlo bez zranění. Do konce zákl. hrací doby Kometa srovnala a jelikož branka nepadla ani v prodloužení, šlo se na nájezdy. V těch už Mora tradičně na Brno neumí a prohrála 3:1. Hráči HCO nám přišli po nájezdech ještě poděkovat. Při odchodu ze stadionu si ještě užíváme pohled na brněnské tribuny spolu s hráči Komety a jejich pokřik „Povstaň“ – opravdu krása

Před stadionem se loučíme s brněnskými fans. Mezitím TBO zapalují římské svíce a dodávají tak krásný pohled na nebe. „Byl to jeden z nejlepších výjezdů, ale paradoxní je, že je to jen příprava“, konstatoval jeden z olomouckých fanoušků. A my s ním nemůžeme nic jiného než souhlasit. Takže všem ještě jednou děkujeme za parádní výjezd a věřme, že se v takovémto počtu budeme scházet co nejčastěji.

beretto
15 let
super výjezd :) byl sem v brne poprve a vubec se me jejich fans nelibili hodnotim 3-:o sehrani sou rozumet jim jde ale malej kravál...a hala rondo taky nic moc:)
beretto