PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Výjezd do WERK Arény

6. srpna 2008 napsal moravak7 Žádný komentář

Na první autobusový výjezd sezóny 2008/2009 se vypravili olomoučtí fanoušci do Třince. Zde odehrála Mora utkání prvního Tipsport Hockey Cupu kola s extraligovým domácím týmem HC Oceláři Třinec.

Odjezd byl naplánován v 14:30 od letadla. První fanoušci oblečení v klubových barvách se začali scházet již okolo druhé hodiny. Podle předpokladů mělo jet asi 35, ale nakonec nás vyrazilo směr Slezsko kolem 40. Po cestě vládla v autobuse pohodová nálada. Fanoušci se bavili, občas zkusili chorál anebo popíjeli pivko zakoupené u řidiče. Před čtvrt na 6 jsme dorazili na místo zápasu. Vstup do WERK Arény byl zadarmo. Nejprve jsme obsadili sektor na stání za brankou, ale po upozornění domácích pořadatelů jsme byli nuceni se přesunout na druhou stranu do rohu.

Jelikož domácí fanoušci neměli povzbuzující kotel, dokázali jsme vytvořit našemu klubu téměř domácí atmosféru. Po dobu celého utkání jsme za podpory 3 bubnů a několika trubek mohutně skandovali všechny pokřiky od Čí je MORA až po Včelku Máju. Zápas nakonec skončil vítězstvím domácích 2:0, ale nebyli jsme horším týmem. Chybělo pouze jediné, ale bohužel to nejdůležitější – góly. I přes prohru nám po utkání přijeli hráči HCO poděkovat za podporu.

Odjezd zpět do Olomouce už nebyl tak veselý. Na všechny dolehla únava a taky trošku zklamání. I přesto ale musíme říct, že Mora proti extraligovému celku nepředvedla výkon, za který by se musela stydět.

Ve čtvrtek čeká Kohouty druhé kolo Tipsport Hockey Cupu. Na domácím stadioně přivítá od 18:00 opět extraligové mužstvo – RI OKNA Zlín.

Zatím žádný komentář. Buď první!