PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Zápis ze schůze FC HCO konané dne 3.7.2008

9. července 2008 napsal moravak7 Žádný komentář

Zápis ze schůze FC HCO konané dne 3.7.2008 v restauraci Blues Rock Café


Schůze se zúčastnili 4 členové výboru a 7 fanoušků nebo členů FC HCO.

Řešené záležitosti:

  • Průkazky členů FC HCO a razítko - návrhy budou vloženy na stránky, kde se můžou současní i potenciální členové k návrhům vyjádřit.
  • Pořádání výjezdů na Tipsport cup do Třince a Brna.
    Třinec 5.8.2008 - 160kč
    Brno 12.8.2008 - 100kč.
    Možnost rezervace a zaplacení na přípravných zápasech 29.7.2008 HCO-HC Draci Šumperk, 31.7. HCO-HC Kometa Brno, na výjezd do Brna možno zaplatit i na zápase 7.8. HCO-RI Okna ZLín.
  • Zaplacení příspěvků členů FC HCO na sezónu 2008/2009 - možno zaplatit do konce série přípravných zápasů na sedačkách FC vždy při přípravných hokejových zápasech. 100kč studenti, 200kč ostatní.
  • Maskot - byla oslovena firma, zabívající se výrobou maskotů a byl jimi zhotoven návrh a předložena cena maskota. Jejich výtvory si můžete prohlédnout na Http://www.dpimage.cz. V návrhu, který nám zaslali a který je k shlédnutí ZDE, je cena cca 20 000kč.
    U tohoto článku, do komentářů můžete vkládat připomínky a názory k tomuto návrhu.
  • Jednání s vedením HCO - členové výboru FC HCO se dohodli, že sjednají termín schůzky s vedením HCO, kde chtějí jednat o označení sedaček členů FC HCO, o zajištění lístků na výjezdy a případné play off zdarma pro členy FC HCO, o slevě na permanentky. Také musíme projednat používání loga HCO na internetových stránkách, na razítku a průkazce a nabídneme v případě potřeby brigádnickou výpomoc FC HCO a fanoušků pro potřeby klubu. Pokud má někdo návrhy a připomínky k jednání s vedením HCO, tak své dotazy vložte u tohoto článku do komentářů. Zajímavé návrhy a otázky budou inspirací k jednání výboru FC HCO.

Všechny srdečně zveme na přípravná utkání našich hokejistů do Kohoutí arény.

Autor: Renáta Kopecká

Zatím žádný komentář. Buď první!