PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Fans HC Olomouc - Hráči HC Olomouc 2:3

6. června 2008 napsal moravak7 Žádný komentář

Jak už se stalo tradicí, vždy po sezóně vyběhnou hráči MORY na zelený pažit a rozdají si to proti svým obdivovatelům, svým fanouškům ve fotbalovém utkání. Letos tento zápas padl na pátek 6.6. Po úspěšné sezóně se očekávalo mnoho natěšených fanoušků, kteří si chtěli proti svým hokejovým hvězdám zahrát, popovídat si nebo se vyfotit.

K utkání se na straně domácích - fanoušků - sešlo celkem 17 borců. Proti nim se postavilo mužstvo ostřílených hokejistů také v počtu 17 hráčů. Již od začátku bylo vidět, že hráči MORY jsou na tom po fyzické i technické stránce o mnoho lépe. Góly však nepadaly. Do šancí se postupem času začali dostávat i fandové, jejich pokusy však obrana bezpečně kryla. První branku vstřelil po 25.minutách hry Kuba Čuřík a tak se na nemilanském hřišti poprvé měnilo skóre - 0:1. Avšak odpověď ze strany domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Po špatné malé domů se snadno k míči dostal jeden z útočníků fanoušků a doklepnout míč do prázdné pro něj byla maličkost - 1:1. Do poločasu padla ještě jedna branka. Tu vstřelili hokejisté, resp. Kuba Bartoň - 1:2.

Po krátkém osvěžení se šlo na poločas druhý. Hokejisté opět měli míč častěji na svých kopačkách, ale z mnoha šancí dokázali vstřelit pouze jednu branku. Hlavou poslal k tyči míč ze 7-mi metrů opět Kuba Bartoň - 1:3. Domácí však nesložili zbraně, dostávali se do brejků. Jeden z nich skončil faulem na útočicího hráče v pokutovém území. Sám poškozený hráč se rozběhl i k penaltě a střelou k pravé tyči z pohledu gólmana snížil na rozdíl jedné branky - 2:3. Domácím se však již branka vstřelit nepodařila a tak utkání dospělo k výsledku 3:2 pro hokejisty MORY. Nakonec přišli na řadu ještě pokutové kopy, ve kterých dokázalo zvítězit domácí mužstvo fanoušků 3:2.

Věřme, že bude HC Olomouc ve svém vítězném tažení pokračovat i na ledě. Sezóna, resp. přípravná utkání začínájí 29.7. na domácím stadioně se Šumperkem.

Fotky -> ZDE

Pokud i vy máte nějaké fotky a chtěli byste se o ně podělit s ostatními, pošlete je na e-mail fan-zone

Zatím žádný komentář. Buď první!