PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Vánoční posezení aneb další střetnutí fandů a hráčů v pokeru

22. prosince 2011 napsal Zaky Žádný komentář

Pestré vánoční odpoledne, které se uskuteční v úterý 27. prosince v salónku restaurace U Huberta (na tř. 1. máje), připravil Fan Club HC Olomouc o.s. Už od 14:00 bude totiž pro všechny fanoušky olomouckého hokeje nachystáno vánoční posezení, od 16:30 pak začne další pokerový turnaj, tentokrát čtvrtý v pořadí.

Pozváni byli jak hokejisté, tak i vedení klubu, včetně Jiřího Dopity. Všichni fanoušci se mohou těšit na občerstvení (i s punčem), které budou mít členové fanklubu zdarma.

FOTO: fan-zone.cz

Příznivci olomouckého hokeje mají jedinečnou možnost povykládat si v neformální atmosféře nejen se současnými hráči, ale třeba i s vedením klubu. Samozřejmě že každý může od nich získat cenné podpisy na nejrůznější upomínkové předměty.

V 16:00 začne registrace hráčů na poker, zhruba v 16:30 bude turnaj zahájen. Lze předpokládat, že se do turnaje zapojí i někteří hokejisté, což se u předcházejících dvou turnajů, bohužel, nestalo.

FOTO: fan-zone.cz

Startovné zůstává stejné, tedy 100 Kč, přičemž vítěz minulého střetnutí vyhrál skoro 600 Kč. Pro nejlepší hráče z celkového žebříčku turnajů jsou připraveny atraktivní ceny, a to permanentka na sezónu 2012/2013, klubové suvenýry nebo láhve kvalitního alkoholu. Pravidla turnaje naleznete zde.

Přijďte si zpestřit vánoční období, využijte zápasové pauzy, kterou mají hokejisté Mory!!

FOTO: olomouc.cz

Foto: fan-zone.cz, olomouc.cz

Zatím žádný komentář. Buď první!