PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

2. část ligy uplynula, začíná play-off 1. hokejové ligy

12. února 2011 napsal Zaky 1 komentář

Druhá část sezóny 2010/2011 se stala minulostí. Hanáci v ní rozhodně nezklamali, jelikož se posunuli po první části ligy z páté pozice na čtvrtou, čímž splnili své přání, vyhnout se předkolu play-off. Mnoho krásných utkání zhlédli olomoučtí fanoušci na domácím zimáku. Zajisté prospělo rozdělení na lepších osm týmů a osm horších týmů. Asi nejvíce se bude vzpomínat na nervy drásající zápas, a to šlágr 35. kola, kdy na Hanou zavítal Chomutov. Byla to hokejová pohádka, kterou divák mockrát za sezónu nevidí. Ti, co odešli dříve, se ještě teď chytají za hlavu. Pro připomenutí, hrdinou zápasu se stal Martin Vyrůbalík, jenž v "přesilovce 6:2" dostal tribuny do extáze. Nezbývá nám než věřit, že takový zážitek zažijeme minimálně ve finále 1. ligy.

Naopak zklamáním byl výsledek ze 44. kola, kdy Kohouti zajížděli na led Jihlavy. Můžeme jen spekulovat, zda bylo záměrem horší umístění, tedy čtvrté místo. Anebo byla Jihlava nad možnosti Mory, čímž můžeme očekávat vítěznou jízdu jihlavské Dukly v letošním play-off? Tak i to ukáže následujících několik hokejových dní, ve kterých půjde o hodně. Každé zaváhání může být osudné, což si uvědomují i hráči Mory.
Program čtvrtfinále play-off

Pátek 18. února:

HC Olomouc - HC Rebel Havlíčkův Brod (18:00)

Sobota 19. února:

HC Olomouc - HC Rebel Havlíčkův Brod (17:00)

Úterý 22. února:

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Olomouc (17:30)

Středa 23. února:

HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Olomouc (17:30)

Sobota 26. února (případný 5. zápas):

HC Olomouc - HC Rebel Havlíčkův Brod (17:00)

Pondělí 28. února (případný 6. zápas):

HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Olomouc (17:30)

Středa 2. března (případný 7. zápas):

HC Olomouc - HC Rebel Havlíčkův Brod (18:00)

» »Kompletní rozlosování play-off 1. ligy« «

Čtvrtfinále se hraje na čtyři vítězná utkání. Soupeř byl odtajněn po předkole, které se hrálo na tři vítězná utkání. Stal se jím HC Rebel Havlíčkův Brod, jenž porazil Kadaň v poměru 3:1 na zápasy.

Vstupné na zápas play-off činní 80 Kč, mládež do 10 let zdarma (v doprovodu rodičů). Permanentkáři obdrží po zakoupení lístku na první čtvrtfinále vstupenku na druhé zdarma. Předprodej bude probíhat ve středu 16. února, ve čtvrtek 17. února a v pátek 18. února na Zimním stadionu v Olomouci. Více zde.

Bez fanoušků se Morávka daleko nedostane. Musí mít doma silnou fanouškovskou podporu, aby vytvořila nedobytnou tvrz, kterou nepokoří ani ti největší soupeři. Pokuste si tento hokejový vrchol roku užít, ať už se budou série vyvíjet jakkoliv. V letošní sezóně jsme dle některých fanoušků 1. ligy byli slabinou Mory, proto nám nezbývá nic jiného, než si tuto nelichotivou reputaci napravit. Zajisté k nám přijedou velice početné tábory fans hostí, kterým los přál, protože většinou hrajeme o víkendu doma. Nenechme je ovládnout náš zimák a dokažme, že své hráče umíme podpořit.

Nestačí jen zírat a mlčet, fandi i ty HC Olomouc!

Foto: Milhaus, James

MoraJura
13 let
no z toho sezení to určitě ovladnete...kdyby jste nebyli tak líní a pohodlní a šli na stání tak máme kotel na slušné urovni...ale z toho sezeni je tak dobre videt , co_???
MoraJura