PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Fan Club HCO a jeho cesta do Hradce

24. prosince 2007 napsal oja! Žádný komentář

Deník tohoto jubilejního, druhého, autobusového výjezdu, který uspořádali členové FC, se začal psát v sobotu 8.12 o půl 2, kdy před olomoucký zimák přijel ‘‘luxusní‘‘ autokar. Náš náborář MORAvak7 začal pomalu odškrtávat účastníky tohoto zájezdu, kterých se nakonec sešlo 35, každý si vybral své místo a přesně v 13:45 jsme se rozjeli směr Hradec Králové...

Cesta trvající 2 a půl hodiny ubíhala velice rychle. Jen co jsme vyjeli z Olomouce, probudila se zadní část autobusu obsazená mladými fans. Ke konzumaci alkoholických nápojů se přidal i zpěv a všichni se bavili. To se pak probrala i přední část autobusu a my měli aspoň jistotu, že řidiče nepřepadne mikrospánek. Po příjezdu do Hradce, jsme se rozdělili do 2 skupin, každá si našla svou hospodu a tam jsme přečkali do začátku zápasu. Členové bezpečnostní služby nás doprovodili do našeho sektoru, který téměř sousedil se sektorem hradeckých kotelníků.

Zápas začal, navzájem jsme se pozdravili s hradeckými fandy a předvedli balónkové choreo. Náš kotlík byl dobře zformován, proto si myslím, že jsme byli i dobře slyšet, dokonce jsme se 2x pokusili předvést chorál: ‘‘Jdou Hanáci, jdou....‘‘, a docela se povedl. V první třetině byli naši hoši lepším týmem a po první třetině jsme po brance Martina Vyrůbalíka vedli 1:0. Lepší začátek jsme si ani nemohli přát. Druhá třetina už tak dobrá nebyla. Mora klasicky neproměňovala šance, soupeř vyrovnal a pomalu přebíral otěže zápasu do svých rukou. Po druhé třetiny tedy svítilo na kostce v hradecké aréně skóre 1:1. Naši fandové se ale o přestávce nenudili. Součástí programu byl fotbal na ledě 3 na 3 – Hradec proti Moře. Náš tábor reprezentovali: MORAvak7, Maybell a pan Vodička. Stačili 2 střely na bránu a naši reprezentanti odcházeli z ledu po výhře 2:0 a krom dárků od pořadatelů je mohlo těšit aspoň jedno vítězství.

Protože pokud byla z naší strany druhá třetina špatná, tak ta třetí byla tuplem špatná. Vyvrcholením byla nepovedená přesilovka 5 na 3, kterou naši borci nevyužili, obratem hrála Mora ve 3 a Hradec ukázkovou přesilovkou otočil skóre na 2:1. V závěru jsme po individuálních chybách obránců dostali další 2 góly a mohli jsme jet domů...

Zpáteční cesta byla o hodně klidnější jak cesta tam, jelikož se na některých podepsala jak konzumace alkoholu, tak vykřičené hlasivky a konečně také mírně zkažená nálada způsobená prohrou. Po příjezdu do Olomouce jsme ještě výjezd ohodnotili a pak se již každý vydal svým směrem. Myslím, že se výjezd povedl a pokud se nám nepodaří uskutečnit výjezd 22.12 do Třebíče, tak pak určitě 19.1 do Ostravy. Všem zúčastněným patří velký dík jak za zorganizování, tak za podporu našich hochů, byli jsme opravdu skvělí.

Zatím žádný komentář. Buď první!