PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

První výjezd v roce 2011, do Havlíčkova Brodu!

29. prosince 2010 napsal Zaky Žádný komentář

Fan Club HC Olomouc o.s. pořádá autobusový výjezd do Havlíčkova Brodu. Nový rok 2011 začínáme opravdu stylově, jelikož hned na první zápas olomouckých hokejistů na hřištích soupeřů pořádáme výjezd. Pojedeme na Vysočinu, tentokrát do Havlíčkova Brodu. Los si s námi nemile zahrál. Tento výjezd připadá ve druhé části 1. ligy jako jediný na sobotní termín, proto očekáváme, že si uděláte čas a pojedete naše Kohouty podpořit. Venku hraje Mora opravdu jinak a mnohdy lépe. Pokud nám zbude čas, tak bychom se před zápasem stavili jako již tradičně v místní hospůdce.

Druhá část 1. ligy běží rychlým tempem. Hanáci si zatím moc bodů nepřipsali, protože ze dvou zápasů venku vytěžili pouze jediný bod. Možný vliv na nezdary mohla mít i absence zkušených borců z obranných řad. Naštěstí by měli být Radim Tesařík i slovenský bek Jaroslav Koma trenérům na zápase v Havlíčkově Brodě k dispozici. Jestli nastoupí do brány bývalý reprezentant Martin Prusek, ví jen Pán Bůh, ovšem jeho chvíle se zajisté rychle blíží. Až nekončící série, ve které se pravidelně střídala výhra a prohra, "naštěstí" už skončila zápasem ve Znojmě. Snad se bude v novém roce 2011 střídat úplně jiná (pro nás fandy radostnější) série - samých výher. Nesmutněme a věřme, že nám budou hráči Mory v novém roce dělat jenom radost, vždyť hokej je zábava, kterou máme rádi!

S Havlíčkovým Brodem v letošní sezóně držíme příznivou bilanci, když ze dvou střetnutí jsme získali 4 body. Velmi podařený zápas jsme odehráli především v Kotlině, kde jsme domácí přestříleli, a proto se konečný výsledek zápasu zastavil na 3:6 z domácího pohledu. Mezi nejproduktivnější hráče Rebelů patří útočníci: Miroslav Třetina, Vojtěch Němec a nám dobře známý Václav Meidl, jenž by se měl postavit proti svému bratrovi Radkovi. Zimní stadion v Havlíčkově Brodě pojme 4 000 diváků, avšak zpravidla bývá zaplněn z jedné třetiny. Zápas začíná v Kotlině v sobotu v 17:00.

Pojeďte podpořit naše hráče a pomoct jim svými hlasivkami k dalším bodům z venkovního hřiště!

Sraz: sobota 8. ledna 2011 v 13:15 na parkovišti u Billy (u letadla)

Odjezd: sobota 8. ledna 2011 v 13:30 z parkoviště u Billy (u letadla)

Cena: 250 Kč/os. + vstupné 60 Kč

Zaplatit můžete pouze ve středu 5. ledna 2011 na domácím utkání s Berounem na obvyklém
místě za trestnými lavicemi (bývalý bufet).

Mora on tour!

Foto: Vašek, Mgr. Vladimír Pašek, fan-zone.cz

Zatím žádný komentář. Buď první!