PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Dárek v podobě postupu mezi nejlepších osm týmů rozbalen

18. prosince 2010 napsal Duklak 2 komentáře

Středeční ostudná domácí prohra s Táborem ovlivnila účast na výjezdu do Pardubického kraje. Původně jsme mysleli, že nás pojede do Chrudimi mnohem více, než nás nakonec jelo. Ačkoliv musíme brát v potaz, že tento výjezd vycházel neobvykle na pátek, navíc již zmiňovaná prohra s Táborem, a proto se scházíme u Billy v počtu 26 nejvěrnějších fanoušků.

Cesta probíhá v klidné a zároveň uvolněné náladě. O zábavu v busu se stará tandem MoraJura a Vlčák. Zastávek není na naše poměry mnoho, i když Vlčák nezklamal a neustále vynucuje přestávky s tím, že mu praskne močák na 4 místech . Rychlým tempem se blížíme k Vysokému Mýtu, ve kterém Slávek88 strávil svá studentská léta, na která nostalgicky zavzpomíná . OTTO míchá svařené vínko a slivovičku, což mu znatelně dělá dobře . Srovnal17 a Žigárdovci se odmítají fotit, což nám způsobuje nemalé problémy . Do Chrudimi přijíždíme 45 minut před utkáním. Od vedení dostáváme pár lístků a jdeme na tribunu do sektoru hostí.
V sektoru se schází 28 fanoušků z Hané. Při nástupů hráčů na ledovou plochu roztahujeme tradičně sektorovou vlajku. Na zimním stadionu panuje teplo, přestože stálí výjezdníci pamatují, že minulý rok v září zde byla mrazivá zima. V první třetině nám security vyvádí Standu Hložka, který jeví značné známky opilosti. Fandíme jako již tradičně, takže vytváříme našim borcům domácí prostředí. První třetina končí smírně, když nejdříve prohráváme, ale pak po úniku Řepy vyrovnáváme, navíc přidáme další gól zásluhou Milana Ministra. Domácí do šanty v oslabení skórují.
Ve druhé třetině jsme úspěšnější, jelikož se svým důrazem prosadil Peťa Domin. Hraje se pohledný hokej na obou stranách. Do našeho sektoru se též vrací Standa, jenž 3krát ztratil svoji peněženku, která mu byla 3krát poctivě vrácena. Tímto bychom chtěli všem poctivým nálezcům poděkovat . Na začátku třetí třetiny nafukujeme balónky, jenže výsledný efekt nebyl adekvátní. Utkání připomíná střelnici. Nejdříve si dáváme ukázkový vlastní gól, poté Domino ve výhodě střílí gól, po kterém dává jasně najevo, že je srdcař. Za chvíli přidává Martin Vyrůbalík krásnou střelou od modré další branku. Poté padne jeden gól na obou stranách, a tak se zdá, že je o výsledku rozhodnuto. Domácí utkání ještě zdramatizují tím, že snižují na konečných 5:6. Závěrečný tlak naši hráči v pohodě ustojí.
Po utkání probíhá děkovačka trochu netradičně, protože si všichni sedneme a burcujeme se vítězným chorálem. Někteří hráči nechápou, jelikož jsou zvyklí jen na mávání rukou. Jediný, kdo rychle pochopí, je Kuba Bartoň, jenž si vše užívá. Zazpíváme si chorály, a to Dó, Hanáci, dó a Vstaňte všeci Moravané. Před stadionem zapalujeme pyrotechniku. Nastupujeme do autobusu a vyrážíme směr Olomouc. Zpáteční cesta probíhá ve znamení oslav našeho vítězství. V královském městě jsme v jedenáct hodin.
Pro ty, co chodí na domácí zápasy a neustále nadávají (většinou oprávněně), doporučujeme účast na venkovních utkáních, kde naši hráči hrají opravdu jinak a mnohdy lépe.

Agent WC40
13 let
I me dost mrzi, ze sem nemohl jet. Holt patek je na vyjezd uplne spatnej den, stejne jako zbytek pracovniho tydne *:((* .
Agent WC40
Groll
13 let
tak jako malá závist, zvlášť, když se dala výhra předpokládat, dle pravidla venkovních zápasu, kdy výhra střídá prohru. No musel jsem být v práci. Tak snad v novém roce něco ještě bude.
Groll