PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Do Třebíče dojeli a body si přivezli

19. září 2010 napsal Duklak Žádný komentář

Výjezd, na který jsme se dlouho těšili, už nadešel. Bohužel tento zápas nám kolidoval se zápasem Sigmy, což se projevilo na naší účasti. Na druhou stranu jsme rádi, že se tento výjezd uskutečnil, jelikož to byl vůbec první autobusový výjezd do Třebíče a nakonec stál za to.

Vraťme se ale na začátek. Jako již tradičně se scházíme před druhou hodinou před Billou. Jsme dobře naladěni, protože sluníčko se na nás usmívá a my již vyčkáváme příjezd autobusu. Ve dvě hodiny přijíždí bílý bus, a v ten moment nastává menší zděšení, jelikož si myslíme, že se jedná o bus, kterým jsme nedojeli do Blavy. Naštěstí nás OTTO uklidňuje, že se nejedná o týž bus, nýbrž o jiný. Uklidněni nastupujeme a v počtu 32 fans vyrážíme směr Třebíč. V busu panuje perfektní nálada, umocněná tím, když míjíme místo našeho minulého nedobrovolného pobytu (benzinka Shell), u toho místa zajásáme a pokračujeme dál v cestě. Čím přibývá více kilometrů, tím více se projevuje spotřeba moku. Někteří prostatici potřebují častější zastávky . Při jedné z nich dokonce nestíhají a padají přes příkopy do kopřiv.

Do Třebíče přijíždíme asi hodinu před utkáním. Jelikož je dostatek času, proto se někteří vydávají občerstvit, jiní již zaujímají svá místa v sektoru hostí. Těsně před utkáním se pomalu scházíme v kotli ve stejném počtu. Na úvod pozdravíme domácí a utkání nám začíná. Začátek utkání se nevyvíjí podle našich představ, jelikož hned v 1. minutě inkasujeme gól po chybičce naší obrany. Dá se říci, že 1. třetina se nám vůbec nepovedla, domácí na nás nastoupili a dost nám zatápěli. Nebýt Žigyho, tak jsme na tom byli mnohem hůře. Naše akce byly jen ojedinělé, i když dvě parádní šance jsme měli. Nutno podotknout, že jsme celou první třetinu dobře fandili a domácím jsme byli více jak vyrovnaným soupeřem i za nepříznivého stavu.

O přestávce asi nastalo v kabině menší zemětřesení, protože naši nastoupili do druhé třetiny jako vyměnění. Bylo jich hned plné kluziště. Neustálým pohybem a napadáním jsme nedali domácím vůbec žádnou šanci. Po přečíslení dva na jednoho jsme vyrovnali, když se trefil Míša Černý. Za zmínku také stojí velmi špatný výkon rozhodčího, což nám náladu nezkazilo. Při první naší přesilovce se hned ujímáme vedení, kdy opět střílí branku Benzín. V tuto dobu jsme v hledišti i na hřišti jasnými pány a domáci jasně přeřváváme a přehráváme. Jak říká náš viceprezident Houz: „My jsme všude doma!“ Naše chlapce ženeme neustále dopředu a ti se nám za to odměňují třetím gólem tentokrát z oslabení po krásně individuální akci Péti Domina .

Třetí třetina je docela vyrovnaná, i když se domácí snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale naši si vše zkušeně pohlídali. V tuto dobu se naše fandění fanaticky zvyšuje, zpíváme různé chorály, hlavně Dó Hanáci dó. Vzrušení nastává 4 minuty před koncem, kdy domácí svůj tlak zvyšují a pořádně nám zatápí. Ještě, že máme v bráně Žigyho, který nás opět podržel. Nám se naskytá veliká šance, když ujíždí Mikeš a je faulován. Rozhodčí správně nařizuje trestné střílení, které Mikeš bohužel neproměňuje. V poslední minutě soupeř odvolává brankáře a snižuje. Závěr je opravdu infarktový, ale vše dobře pro nás dopadá. Po zápase probíhá děkovačka a zpíváme vítězné chorály .

Po zápase si někteří vyměňují šály s domácími a plni radosti vyrážíme směr Olomouc. Nálada v buse je opravdu fantastická, celou cestu zpíváme nové i staré chorály, fandíme a dobře se bavíme. Bavíme se prostě skvěle: v buse se dělají vlny, skáčeme při pokřiku - Kdo neskáče není Hanák, hop, hop, hop. Vyvoláváme OTTU na hrad atd. Na benzínce se dělá menší foto a již se plánuje další výjezd - do Vrchlabí. Cestou jsme se dozvěděli, že Sigma vyhrála 4:0, což nás všechny potěšilo a ještě více tato informace zlepšila náladu. Do Olomouce přijíždíme kolem půl jedenácté. Závěrem lze říci, že tento výjezd se podařil a byl i přes nižší účast jasně jeden z nejlepších. Ti, co nejeli, mohou jen litovat .

Ať žije Mora!

Zatím žádný komentář. Buď první!