PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Výjezd do Hradce pro tři body

6. prosince 2009 napsal moravak7 3 komentáře

V sobotu 5. 12. 2009 se uskutečnil další autobusový výjezd fanoušků HC Olomouc, tentokráte do Hradce Králové, kde naši kluci odjeli hájit třetí místo a u toho jsme nemohli chybět. Odjezd byl plánován na 14:00. Jakmile všichni fanoušci zkontrolovali zásoby pití, mohlo se vyrazit.

Během cesty byla velká zábava. Fandilo se, zpívalo a došlo i na nadělování. Na jedné ze zastávek se najednou objevil čert, který plnil úlohu Mikuláše a především slečnám v autobuse rozdával sladké odměny. Na další zastávce nám bylo názorně ukázáno, jak se člověk může vysprchovat a navoskovat v myčce. Jak říkám, byla velká legrace. Po půl páté jsme úspěšně a v plném počtu dorazili ke stadionu. Naše další zastávka však nevedla na stadion, ale do malé hospůdky s vynikajícím pivem. Tam jsme protrénovali hlasivky i pění koled. Po tomto skvělém osvěžení jsme se konečně dostali před stadion. Díky vedení jsme získali lístky zdarma pro celý autobus.

Nyní nás čekal hlavní chod večera, a to hradečtí lvi. Na Hradec jsme vlétli jako uragán a po brankách Korhoně, Kucharczyka a Mikšana se kotel olomouckých dostal do extáze. O první přestávce si fanoušci vychutnávali pivko či dobrou klobásku. Po zaslouženém odpočinku přišla druhá třetina a v ní Saša Lhotský se čtvrtým gólem v Luňákově síti. Pak přišla chvíle rozčarování, kdy rozhodčí uznal neregulérní gól domácích, protože padl do dávno posunuté branky. Protesty Brančíka byly marné. Pak přišla druhá přestávka a v ní ukázali své hokejové umění i naši fanoušci a porazili hradecké ve střelbě od červené čáry do prázdné brány 1:0. Ve třetí části navštívil stadion i Mikuláš se svým osazenstvem. I když jsme třetí dějství prohráli 1:2, skončil zápas úspěchem pro Moru. Na závěr jsme si užili děkovačku a museli jsme k autobusu.

Cesta zpátky se nesla v mírném duchu, protože u mnoha z nás se projevila únava. Kolem 11. hodiny jsme zdárně dojeli do Olomouce plni krásných zážitků. Děkujeme fanklubu za skvělý výjezd a těšíme se na další.

>>>FOTOGALERIE<<<

Autoři: Jakub a Václav Kašparovi

OTTO
14 let
Díky za report paráda:-))
OTTO
James
14 let
DUDEHO KAMO: Samozřejmě tam má být děkovačku, ne děrovačku:-
James
DUDEHO KAMO
14 let
smile Ciao všicismile Tož to tam musel být fáákt mazec v tym hradcu votrokovym..hlavně jak vás proděravěla ta ochranka u bususmajlík Ovšem podle reportu si to nácí masochisti aji užilismajlík ..."Na závěr jsme si užili děrovačku a museli jsme k autobusu."smajlík smajlík smajlík
DUDEHO KAMO