PŘIHLAS SE, KOMENTUJ, ZAPOJ SE!

PřihlásitNový účet

Z Mory odchází nadějný bek

29. března 2009 napsal Bára 6 komentářů

Další oslabení před začátkem letní přípravy potkalo kádr olomouckých hokejistů. Po útočnících Petr Vlkovi, Petru Sakrajdovi a Tomášovi Sršňovi přišly na řadu také obranné řady. Ty oslabil již v poslední sezóně těsně před play-off Ondřej Kříž a za lepší nabídkou nyní míří i nadějný bek Radim Ostrčil. Urostlý obránce, který po vyřazení A-týmu z play-off nastupoval ještě v juniorském týmu, navíc reprezentoval českou dvacítku na MS 2009 a v minulosti odehrál jednu sezónu v zámořském týmu Ottawy, odchází do Finska.

Radim absolvoval týden na zkoušku v klubu HPK Hämeenlinna, který patří mezi nejlepší ve Finské SM lize. Nyní je Radim zpátky v České Republice, především aby si vyřešil osobní povinnsoti, jelikož v Olomouci také studoval střední školu. Za 3 týdny však odlétá opět do Finska, aby v Hämeenlinně absolvoval letní přípravu. Co bude dál, to se teprve uvidí, pro nás je však ale jasné, že v další sezóně Radim Ostrčil za Olomouc nenastoupí.

Nezbývá nám než jen Radimovi popřát hodně štěstí.

Radim Ostrčil v drese Ottawy

franta
14 let
velmi nadějný hokejista škoda že odešel
franta
morak s.r.o
15 let
No musime jen doufat!;-)
morak s.r.o
beretto
15 let
furst rikal ze prestupni termin zacina zhruba az tak za mesic....muj nazor je ze si jeste 1-2mesice pockame na prvni jmena :-) ale treba se mylim a bude to driv ;-)
beretto
morak s.r.o
15 let
Jo no kéž by.Ale uz by to chtelo nejaky jmeno z extraligy!!!8-)
morak s.r.o
beretto
15 let
tak treba si jen delame misto pro znojemsky hrace 8-)
beretto
Milhaus
15 let
mě by jako nevadilo,že furt někdo odchází,ale už by taky někdo mohl přijit 8-)
Milhaus